Köztársaság Téri Általános Iskola Pécs

  1. • Köztársaság Téri Általános Iskola

Pécsi Köztársaság Téri Általános Iskola 7623 Pécs, Köztársaság tér 1. Adatforrás: KézenFogva Alapítvány és partnerei, Utolsó frissítés: 2021. febr. 3., 18:29 Vezető dr. Molnárné Szoldatics Katalin Email

• Köztársaság Téri Általános Iskola

Az egyik legsikeresebb programunk a nyelvi tábor. Több mint egy évtizeden keresztül szerveztünk francia nyelvi tábort a Dombóvár melletti Gunarason, majd az angol és német nyelv is megjelent a tábori programban. Sajnos megszűnt a táborhely bérlésének lehetősége, de iskolai környezetben is remek hangulatú tábort szerveztünk. A délelőtti és délutáni foglalkozások játékosak, sok-sok versenyfeladattal, életszerű témákkal és szituációkkal és a mindenki által nagyon kedvelt daltanulással. Persze ez a tábor nem csak a tanulásról szól, hiszen van lehetőség sportolásra, zenehallgatásra, filmek nézésére és mindenre, amire a táborlakóknak igényük van. IDEGENNYELV OKTATÁSUNK A nyelvtanulás negyedik évfolyamtól heti három órában kötelező, de már első évfolyamtól szabadon választható tantárgy keretében van rá lehetőség. Tanulható idegen nyelvek: francia vagy angol nyelv. Második idegen nyelv tanulására hetedik évfolyamtól van lehetőség. A nyelvi csoport indításához 12 fő jelentkezése szükséges.

  1. Érd szent józsef idősek otthona
  2. Köztársaság téri általános iskola pécs
  3. Pécsi Köztársaság Téri Általános Iskola | Pécsimami

KÖZTÁRSASÁG TÉRI ÁLTALÁNOS ISKOLA Kérjük, hogy adójuk 1%-ával támogassák iskolánk alapítványát. A bevételt tantermek felújítására, technikai eszközökre, versenyek nevezési díjára stb. használjuk fel. Adószámunk: 19033084-1-02 Kedvezményezett neve: "Iskolánkért – Pour Notre École" Alapítvány.

Mecsekaljai Iskola Köztársaság Téri Általános Iskola 7623 Pécs, Köztársaság tér 1. 2009. december 11-én iskolánk Budapesten az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetben megkapta az " Erőszakmentes, egészségtudatos iskola" kitüntető címet. Büszkék vagyunk erre a díjra. Mindent megteszünk azért, hogy méltók maradjunk erre a kitüntetésre.

Látható, hogyan alakult évről évre az egyes évfolyamok létszáma. Az új osztályok létszáma közvetlenül nem olvasható ki az adatokból. Pl. ha egyik évben 2, a másikban 3 osztály indul az évfolyamon, akkor az látszik a grafikonokon, de nem biztos, hogy a következő évben is ez alapján fog alakulni a létszám. Kompetenciamérések eredményei Kompetenciamérések eredményei az országos eredmények átlagai alapján. Grafikonon skáláján a 100% mutatja az országos átlagot, a vonalak pedig az ehhez képest elért jobb vagy rosszabb eredményeket évről évre. Az iskolaválasztásnál nem javasoljuk, hogy csak ezeket az eredményeket vegyétek figyelembe, legyen ez az egyik szempont a sok közül a komplex döntéshez. Ha a grafikon vonalai eltűnnek a mélyben, akkor az adott évben nincs adat a kompetenciamérésben. Ha csak egy év adata van, akkor vonal helyett csak egy pont látszik. Versenyeredmények Különböző országos és körzeti versenyeken elért eredmények; társadalmi, helyi közösség számára fontos díjak. Még nem töltöttek fel adatot

köztársaság téri általános iskola pes 2011