Opel Corsa C 1. 2 Fogyasztás

Az ugyancsak plasztik váltógomb is jól tartja magát, a bőrözött váltószoknya persze már kezd hámlani - ez teljesen természetes Opel-jellemző. Ajtózsebek elöl-hátul kínálkoznak - formázatlan vályúk félliteres palackoknak elegendő szélességgel. Még a leginkább kopott sofőroldali ajtókárpit is teljesen vállalható állapotú, a hőmérős középkonzoli kijelző hibátlan, a manuális klíma gombján látszik, hogy gyakorta, mégsem mindig használják A csomagtér alapból 260 literes, szabályos formájú, ellenben kissé magas peremén keresztül nem a legjobban pakolható, a bővíthetőség nem rossz: 2/1 osztással hajthatjuk előre a hátsó üléseket, sík raktérpadlót persze ne reméljünk. Így is egészen jól kihasználható a kis Corsa, s ennél az alapnál eggyel jobb, három- helyett négyhengeres, a négyhengeresek közül legtakarékosabb motorja is segíti. Az 1, 2 literes Twinport, azaz változó szívószelep-vezérlésű és kipufogógáz-visszavezetéses (e trükkökkel korában 6%-os fogyasztásapasztást hirdető) motor 80 lóerős és 6, 0 literes, a valóságban is közelíthető fogyasztási értékével a négyhengeres kínálat legtakarékosabbja volt.

Opel corsa c 1. 2 fogyasztás pdf

  • 2014 forma 1 magyar nagydíj youtube
  • Vízparti nyaraló saját stéggel eladó
  • Opel Corsa C 1.2 16V (75 Hp) műszaki adatok fogyasztás
  • Opel corsa c 1. 2 fogyasztás pdf
  • Végtelen Szerelem 2 Évad 78 Rész
  • Apáczai nyelvtan felmérő 4 osztály b csoport
  • Hdmi arc vagy optikai kábel teljes film
  • Reverz T3- ezért lehetnek panaszai normál TSH mellett is
  • Opel corsa c 1. 2 fogyasztás videos

23 mpg (mérföld per gallon) 11. 95 mpl (mérföld per liter) 19. 23 km/l (kilométer per liter) Üzemanyag fogyasztás vegyes 6. 3 l/100km (liter per száz kilométer) 1. 39 gal GB/100km (angol gallon per száz kilométer) 1. 66 gal US/100km (amerikai gallon per száz kilométer) 37. 34 mpg (mérföld per gallon) 9. 86 mpl (mérföld per liter) 15.

3. 5 pont Pozitív: Tágas utastér, jó kidolgozás, eltalált hangolású futómű, széles választék, kedvező ár és fenntartás, takarékos Ecotec benzinesek. Negatív: Igénytelen műanyagok az utastérben, hangos dízelmotorok, korlátozott kilátás hátra, érzéketlen kormányzás. Corsa 1. 0i 12V (Évjárat: 2002) "Zajos, minden külső zaj hallható/téligumival idegesítő/. Tetőszigetelés 0. Ajtó szigetelés, ajtó külső lemez merevítés 0. Olyan... " Corsa 1. 0i 12V (Évjárat: 2005) "Imádom a kocsit, bár a mai eszemmel már nem vennék ilyen kis vasat. Ha vinnem kellett bármit, akkor először is komoly legózás e... " "A motorvezérlő elektronika, az opc által irt szoftver, ami kb 15 lóerő plusszt hozott az autónak, de nem károsítja hosszú távon ra... 0i 12V (Évjárat: 2003) "Most gondolkozok a cseréjén, és nem tudom eldönteni, hogy be merjek-e vállalni egy D Corsát?!... Érdekes autó. Egyszerre szeretem... "