Reiner Sct Cyberjack Rfid Basis E Személyi Igazolvány Olvasó

  1. Reiner SCT CyberJack Basis RFID E-személyi igazolvány olvasó
  2. Reiner sct cyberjack rfid basis e személyi igazolvány olvasó 2019
  3. Reiner sct cyberjack rfid basis e személyi igazolvány olvasó price
  4. E személyi olvasó 2021 július ajánlatok | ÁrGép ár-összehasonlítás

A használathoz nincs szükség illesztőprogram telepítésé Szállítási idő: 1-2 munkanap Ft 19 460 + 850 szállítási díj* Figyelem! Kizárólag a HUN megjelölésű (magyar nyelvű verzió) kártyaolvasó készülék biztosítja az E-közigazgatásban a teljes funkcionalitást! RFID basis alaptípus USB kapcsolattal biztosítja a számítógép és az igazolványolvasó közötti kommunikációt. A hasz Szállítási idő: 3-14 munkanap Ft 19 898 + 990 szállítási díj* Szállítási idő: 1 munkanapon belül Ft 19 900 Szállítási díj ingyenes* Figyelem! Kizárólag a HUN megjelölésû (magyar nyelvû verzió) kártyaolvasó készülék biztosítja az E-közigazgatásban a teljes funkcionalitást! RFID basis alaptípus USB kapcsolattal biztosítja a számítógép és az igazolványolvasó közötti kommunikációt. A h Szállítási idő: 1-2 munkanap Ft 20 180 + 1 490 szállítási díj* Reiner CyberJack RFID basis e-személyi igazolvány olvasó (CYBERJACK RFID BS) Szállítási idő: Azonnal átvehetõ Ft 21 499 + 1 490 szállítási díj* cyberJack RFID basis - az érintésmentes RFID chipkártya olvasó az új e-személy igazolványhoz!

Reiner SCT CyberJack Basis RFID E-személyi igazolvány olvasó

Az állandó személyazonosító igazolvány online szolgáltatások igénybevételére is használható a megfelelő eszközök és szoftver beszerzése után. Az alkalmazás mellett megfelelő kártyaolvasóval is rendelkezni kell, mely több helyen is megvásárolható. Az elektronikus személyazonosító igazolvány olvasására több eszköz is alkalmas, ezek közül a felhasználási terület alapján két alapvető típust érdemes megkülönböztetni: a PIN billentyűzettel ellátott, és a PIN billentyűzet nélkülit. A BM által már műszakilag és alkalmazhatóság szempontjából bevizsgált kártyaolvasók a következőek: Reiner cyberJack® RFID standard HUN Reiner cyberJack® RFID basis ACS ACR1252U USB NFC Reader Gemalto IDBridge CL3000 (Prox-DU) Kobil ID Token Identiv CLOUD 3700F A Reiner cyberJack® RFID standard HUN készülék PIN PAD-del, valamint LCD kijelzővel rendelkezik. Ebben az esetben a szoftverrel való kommunikáció ezen kijelzőn látható, az adatok megadása pedig a PIN PAD-del történhet. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a külföldön megvásárolható Reiner cyberJack® RFID standard típusú készülék NEM, kizárólag a magyar menüvel rendelkező, HUN jelzéssel ellátott típus biztosítja az elektronikus személyazonosító igazolvány által nyújtott szolgáltatások megfelelő működését.

Reiner sct cyberjack rfid basis e személyi igazolvány olvasó 2019

reiner sct cyberjack rfid basis e személyi igazolvány olvasó 2

Reiner SCT cyberJack RFID basis e-személyi igazolvány olvasó Tulajdonságok: A cyberJack® RFID basis - az érintésmentes RFID chipkártya olvasó az új e-személy igazolványhoz! Biztonságos. Az e-azonosítás és e-úti okmány kártyafunkcióknak köszönhetően más azonosítási rendszernél magasabb hatásfokkal és biztonsági szinten biztosítja az elektronikus kormányzati és e-közigazgatási rendszerek igénybe vételéhez szükséges elektronikus azonosítás/ hitelesítés funkciókat és az Európán belüli utazásokat. Korszerű. Az e-aláírás funkció alkalmas elektronikus dokumentum természetes személy általi, elektronikus aláírással történő aláírására. A magyar jogszabályok biztosítják, hogy egy elektronikusan aláírt elektronikus dokumentum ugyanolyan bizonyító erővel és hitelességgel rendelkező legyen, mint egy papír alapú kézzel aláírt irat. Sokoldalú. Mindezek mellett az e-személyi igazolvány tárolóegysége egyszerre tartalmazni fogja a társadalombiztosítási és adóazonosító számot is, így megkönnyítve a hivatalos ügyintézést.

Reiner sct cyberjack rfid basis e személyi igazolvány olvasó price

Az e-személyi igazolvány a későbbiekben a technológiai fejlesztéseknek köszönhetően alkalmas lesz egyéb szolgáltatások igénybevételére is (utazási bérlet, kedvezmények, stb. ) A kényelmes kezelés érdekében az RFID chipkártya 45°-os szögben is behelyezhető a leolvasóba. Vízszintes helyzetben rögzíthető a kártya – amennyiben útközben használja, ez rendkívül előnyös funkció. Basis leolvasó (CAT-B) a BSI TR-03119 szerint Plug & Play – nincs szükség telepítésre Frissíthető Német nyelvű menü BSI minőségbiztosítási jelvény Rövid USB-kábel (25 cm) a notebookkal való használathoz (opcionális 1, 5 m USB-hosszabbítóval) Ingyenes támogatás a REINER SCT Fórumában A termék gyártója: Reiner

  • Reiner sct cyberjack rfid basis e személyi igazolvány olvasó e
  • Reiner sct cyberjack rfid basis e személyi igazolvány olvasó se
  • E személyi olvasó 2021 július ajánlatok | ÁrGép ár-összehasonlítás
  • Reiner SCT cyberJack RFID basis e-személyi igazolvány olvasó
  • Reiner sct cyberjack rfid basis e személyi igazolvány olvasó v
  • Egynyári kaland 4. évad - Sorozat.Eu
  • Zene lejátszók <!--if()-->- <!--endif--> - Letöltések - Ingyen mobil és pc szoftverek letöltése
  • Reiner sct cyberjack rfid basis e személyi igazolvány olvasó tv
  • Apple watch 3 38mm szíj case

E személyi olvasó 2021 július ajánlatok | ÁrGép ár-összehasonlítás

reiner sct cyberjack rfid basis e személyi igazolvány olvasó te

Tulajdonságok: Reiner cyberJack® RFID basis e-személyi igazolvány olvasó A basis alaptípus USB kapcsolaton biztosítja a számítógép és az igazolvány közötti kommunikációt, amelynek segítségével lehetősége nyílik a KEKKH oldalán elérhető szolgáltatások igénybevételére. A használathoz nincs szükség illesztőprogram telepítésére, csak az online rendszerek irányába biztonságos kapcsolaton keresztül történő adattovábbítást biztosító, KEKKH oldaláról letölthető szoftverre. Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A jelzett szállítási idők külső tényezők miatt néhány esetben nem teljesülhetnek, nem tekinthetők véglegesnek. Írjon véleményt a(z) Reiner SCT cyberJack RFID basis e-személyi igazolvány olvasó termékről!

Reiner SCT CyberJack Basis RFID E-személyi igazolvány olvasó 20 490, - Ft Gyártói azonosító: CYBERJACKBAS USB 2. 0 • Külső kártyaolvasó Garancia: 12 Hónap Cikkszám: 51452 Elérhetőség: Szállítható 0 / 0 értékelésből Értékelje elsőként! Köszönjük értékelését! 16 134 Ft + ÁFA 20 490 Ft Üzletünkben átvehető: 1-2 napon belül Ingyenes Kiszállítással: 2-3 napon belül Önnél 990 Ft Vásárlására 14 nap pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Minden termék hivatalos hazai forrásból származik és gyártói garanciával rendelkezik. A kiválasztott terméket üzletünkben megtekintheti, kipróbálhatja. Üzletünkben rendelését személyesen átveheti és bankkártyával is fizethet. Reiner SCT CyberJack Basis RFID E-személyi igazolvány olvasó Gyári azonosító: CYBERJACKBAS USB 2. 0 • Külső kártyaolvasó Memóriakártya olvasó Kivitel: Külső kártyaolvasó Kompatibilis kártyák: eSzemélyi

Igen (1) | Nem (0)